Service

Of het nu gaat om het plaatsen van een bestelling, advies over materialen of het bewerken hiervan:

het vakbekwame team van Beuken B.V. staat tot uw beschikking!

Vrijblijvend advies

Met ruim 130 jaar aan ervaring heeft Beuken B.V. veel kennis in huis als het gaat om soorten staal en metaalbewerkingen. We kopen in bij de beste leveranciers die al tientallen jaren aan ons leveren. 

 

Bewerken van staal

In ons magazijn hebben we een grote voorraad staal, waardoor we op maat kunnen leveren volgens uw bestelling. Binnenshuis kunnen wij zagen, togen, stralen en meniën. Via een verzinkerij waarmee wij nauw samenwerken is het ook mogelijk om materialen te verzinken.

 

Bezorgen van materiaal

Elke dag bezorgen wij staal in de wijde omgeving van Bergen op Zoom.  Beuken B.V. beschikt over kraanwagens, waarmee onze vakkundige chauffeurs dagelijks uw materiaal kunnen bezorgen in West-Brabant, Zeeland en delen van België. Bij voldoende afname is het in overleg ook mogelijk om elders te bezorgen. 

 

 

Staal afhalen

Beschikt u over eigen transport, dan bent u ook welkom om zelf materialen op te halen. Zo heeft u uw materialen op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uiteraard helpen wij u graag met het laden van uw materialen. Heeft u haast? Indien u vooraf per telefoon of e-mail aangeeft wat u nodig heeft, kunnen we uw materiaal alvast klaarzetten zodat u wat tijd wint.

Voor het bestellen en ophalen van materiaal, kunt u bij Beuken B.V. terecht op:

Vierlinghweg 1

4612 PN Bergen op Zoom

Maandag t/m Donderdag

8:00-12:30 / 13:00-17:00

Vrijdag

8:00-12:30 / 13:00-16:00

Hoekstaal bij Beuken B.V.
Stafstaal bij Beuken B.V.
Stafstaal vij Beuken B.V.