Over ons

Beuken B.V. in Bergen op Zoom

Al sinds 1888 is Beuken B.V. te Bergen op Zoom een begrip in de regio West-Brabant, Zeeland en de omgeving Antwerpen. Het bedrijf begon als smederij in de binnenstad van Bergen op Zoom met door de jaren heen uitbreidingen naar diverse nabijgelegen panden.

In deze ruim 130 jaar veranderde het assortiment ook regelmatig door ontwikkelingen in de markt en de vraag naar modernere producten. Zo verkocht Beuken B.V. in de 20e eeuw producten die het nu nog verkoopt. Maar in die periode verkochten we ook producten die niet langer in het assortiment zitten, zoals sanitair, gereedschappen, kachels, fornuizen, hang- en sluitwerk en huishoudelijke artikelen.

Sinds 1967 is het bedrijf gevestigd aan de Theodorushaven waar het bijna 50 jaar onder leiding stond van Leo Beuken. In 2019 heeft de vijfde generatie het stokje over genomen, waarbij de Staalhandel en de Installatie Groothandel als 2 losse bedrijven opereren. Beuken B.V. Staalhandel richt zich volledig op de verkoop van staal.

De verkoop van installatiemateriaal, ijzerwaren en bouwmaterialen valt onder Beuken Installatie Groothandel B.V.

Doordat de bedrijven een pand en kantoor delen, is er een nauwe samenwerking tussen beide. Of het nou gaat om het plaatsen van bestellingen, het afleveren van materialen of de administratie, de bedrijven ondersteunen elkaar.

Staalhandel Beuken in Bergen op Zoom
Stafstaal bij Beuken B.V.

We onderscheiden ons door onze omvangrijke voorraad staal, RVS, messing en aluminium. Dit alles leverbaar als balken, buizen, kokers, platen, stafstaal, maar ook wanneer u op zoek bent naar andere soorten staal kunnen we dit vaak leveren. Tevens maken wij de producten met onze zaagmachine op maat en kunnen we ze togen, stralen, meniën en laten verzinken. Indien gewenst leveren onze kraanwagens op locatie.

Het klantenbestand van Beuken B.V. varieert van grote tot kleine afnemers, zoals las- en constructiebedrijven, scheepswerven, machinefabrieken, installatiebedrijven, landbouwmechanisatiebedrijven en de technische diensten van verschillende organisaties. Ook als particulier bent u van harte welkom.

Beuken BV in Bergen op Zoom

Beuken B.V. staat garant voor de beste kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en een snelle en veilige levering. Meer weten of advies nodig? Neem gerust contact op!